Goei Leven

Een goei leven in het Land van Cuijk

‘Een Goei Leven’ is een unieke samenwerking van ondernemers, organisaties, verenigingen, onderwijsinstellingen en gemeenten in het Land van Cuijk. Ze werken samen om onze regio op de kaart te zetten en dingen snel en doeltreffend te doen. Samen brengen ze een positieve beweging op gang, met als doel het Goeie Leven in het Land van Cuijk vast te houden en daar waar mogelijk te versterken. Voor iedereen, jong en oud, inwoner en bezoeker.

Want we hebben het goed voor mekaar in ons Land van Cuijk; het is een prachtige plek om te wonen, te werken en te genieten. We hebben fijne mensen om ons heen die voor elkaar zorgen. Je kunt er heerlijk én eerlijk eten. En alles wat we nodig hebben is dichtbij. Het is een Goei Leven in het Land van Cuijk en daar zijn we trots op!
 
Mee doen?
Wil je meer weten? Neem dan contact op met iemand uit het bestuur of kernteam of mail info@goeileven.nl
 
Organisatie
Een Goei Leven is géén project of organisatie in de traditionele zin. Het is een beweging, van waaruit projecten en initiatieven worden gestart en ondersteund. De beweging wordt aangejaagd door een kernteam en bestuur.

Ontstaansgeschiedenis
Een Goei Leven is begin 2017 ontstaan bij Ontdekmill.nl en Kasteel Tongelaar en is al snel omarmt door ondernemers, scholen en organisaties uit andere delen van het Land van Cuijk. Met ondersteuning van de Gemeente Land van Cuijk.