Goei Leven

Een goei leven in het Land van Cuijk

We hebben het goed voor mekaar in ons Land van Cuijk; het is een prachtige plek om te wonen, te werken en te genieten. We hebben fijne mensen om ons heen die voor elkaar zorgen. Je kunt er heerlijk én eerlijk eten. En alles wat we nodig hebben is dichtbij. Het is een goei leven in het Land van Cuijk en daar zijn we trots op!

Nog beter voor mekaar

En we zitten niet stil. Ondernemers, organisaties, gemeenten en scholen werken samen aan nieuwe initiatieven die het leven in het Land van Cuijk versterken. Een goei leven verbindt deze initiatieven en vertelt erover. Om iedereen in het land van Cuijk te inspireren en te stimuleren mee te doen. Hierdoor krijgen we het nog beter voor mekaar. Voor iedereen: jong en oud, inwoner en bezoeker.
Wil je mee doen? Neem contact op via info@goeileven.nl

Vertellen en waarmaken

Het goeie leven in het Land van Cuijk is nu al voor iedereen te beleven. Er zijn allerlei initiatieven die bijdragen aan een Goei Leven; voor jong en oud, inwoner en bezoeker. Veel mensen kennen deze initiatieven niet. Daarom willen we hierover gaan vertellen. Zodat inwoners zich bewust worden en het gaan doorvertellen aan elkaar en aan potentiele bezoekers van het Land van Cuijk. We halen verhalen op en verspreiden ze via sociale en regionale media maar ook via de kanalen van onze partners.

Om meer bezoekers naar het Land van Cuijk te trekken, ontwikkelen we ism het RBT Land van Cuijk een programmering en een concreet marketingplan voor het Brabantse themajaar We Are Food 2018.

Ook willen we ervoor zorgen dat er steeds nieuwe initiatieven ontstaan waardoor het ook in de toekomst een goei leven blijft. Dat doen we door ondernemers en organisaties te inspireren met goede voorbeelden en te verbinden aan elkaar.

Programmalijnen

Er zijn een aantal programmalijnen ontwikkeld waarlangs initiatieven, mensen en organisaties die bijdragen aan een goei leven zich met elkaar en met een goei leven kunnen verbinden.

Ze geven ook een concreter beeld een Goei Leven en ze bieden inspiratie voor ondernemers nieuwe initiatieven te ontwikkelen.

Beweging

een Goei Leven is een initiatief van Ontdekmill.nl  en enkele ondernemers uit Mill. Intussen zijn er ook ondernemers en organisaties uit andere delen van het Land van Cuijk aangesloten. En de vijf gemeenten ondersteunen het initiatief. Zie ook samenwerkers 

Om echt impact te krijgen, moeten meer inwoners, ondernemers, organisaties, onderwijsinstellingen meedoen. Zodat een positieve beweging rondom gezondheid, duurzaamheid en zorgen voor elkaar ontstaan. Een beweging waarin trots zijn en samen optrekken centraal staat, of je nu inwoner, ondernemer of bezoeker bent. Een beweging waardoor we het goeie leven kunnen vasthouden en daar waar mogelijk nog een beetje beter kunnen maken. Met behoud van de bourgondische aard. Bewust bourgondisch zoals je wilt.