Goei Leven
Budget-kerstmenu door topkok Martien Bos

Budget-kerstmenu door topkok Martien Bos

Topkok, initiatiefnemer van het Smaakcentrum en ambassadeur van een Goei Leven heeft voor De Gelderlander een viergangen kerstdiner voor nog geen 7 euro per persoon gemaakt:
Het kan echt. Met een salade caprese met tomaatjes, verse sla en een zelfgemaakte wafel met geitenkaas; een tomaten/paprika soepje; hoofdgerecht met kippendij en een nagerecht met wafel van appel/perentaartje in filodeeg met een bolletje ijs zet je iets fraais op tafel dat niet veel kost.

"Ik heb alle boodschappen gewoon bij de supermarkt gedaan. En met die eenvoudige ingrediënten kan je heel goed iets bijzonders maken. Niet al te ingewikkeld”, zegt Bos. De kok vindt het belangrijk dat ook minima zo een mooi kerstdiner op tafel kunnen zetten. Bos wordt regelmatig uitgenodigd om voor het koninklijk huis te koken. Wat dat betreft kookt hij letterlijk voor Máxima en minima. 

Lees hier het hele artikel en het kerstmenu.