Goei Leven
Aftrap van de Foodtour
Aftrap van de Foodtour
Aftrap van de Foodtour
Aftrap van de Foodtour

Aftrap van de Foodtour

'Nuttig, gezellig én lekker!'

Dit weekend was de aftrap van de Foodtour in Groeningen, St. Hubert, Beers en Mill. Er werd fantastisch gekookt onder leiding van onze Chef Martien Bos met hulp van lokale chef-koks. De Algenpasta van De Aalshof kreeg een schuimpje van paling van Bardoel. We serveerden gehaktballetjes van de Lamperse Hei met zoete walnoten van la Tartulia, gekarameliseerde parika van Delpeut, Eigenzwijnse worst van kidneybonen en geraspte Boerenkaas van de Barendonk.

'Hulde aan alle vrijwilligers!'

Leerlingen van De Leijgraaf hielpen in Beers mee en we kregen hulp van de chef-koks van Villa Erica, het Wapen van Beers en Grandcafé 't Centrum. De Foodtour is een initiatief van Een Goei Leven om met de inwoners van de nieuwe gemeente Land van Cuijk in gesprek te gaan over de wensen en ideeeën van hun dorp hierin. Met heel veel hulp van louter vrijwilligers: Het Smaakcentrum, Boert Bewust, Sociom, Verrassend Platteland, Goei Leven ambassadeurs en de Bouwteams van de gemeente i.o.

Kijk snel wanneer de foodtruck bij jou in de buurt staat en kom zeker eens proeven. De proeverij is gratis en je mag ook nog eens je stem achterlaten van wat jij belangrijk vindt in jouw dorp. Laat je horen!

Op de uit-agenda van Land van Cuijk kun je alle tijden en locaties vinden. Of check de facebook-events van Goei Leven
Foto's Mooi & Mooi Fotografie