Op de Smaakmarkt van het Pluk & Oogstfeest ontmoet je Harold en Margreet Knobben van Antonia’s Mosterd & delicatessen. Al sinds 2009 zetten zij het oude familierecept van Harolds moeder door en maken ze mosterd zoals je die nergens anders proeft. Met aandacht en vakmanschap groeide het bedrijfje uit tot een streekproduct dat niet alleen in het Land van Cuijk, maar zelfs daarbuiten geliefd is.
Harolds moeder Antonia startte ooit thuis met het maken van mosterd. Na haar overlijden besloot Harold het ambacht voort te zetten, samen met Margreet. De liefde voor smaak én de familie komen samen in elke pot mosterd die zij maken.
Mosterd gemaakt op familierecept
Mosterdsaus voor bij vlees, kaas of brood
Huisgemaakte kruidige mosterdsoep
Harold en Margreet brengen het hele assortiment van Antonia's Mosterd mee naar het Pluk & Oogstfeest. Ze vertellen graag over hun producten en laten je met plezier alles proeven. Zo ontdek je zelf hoe smaak, traditie en passie samenkomen in hun ambacht.