In Oploo staat de boerderij van Winnie Hiemstra-Nissen: een plek waar lokale ambacht en liefde voor het vak samenkomen in heerlijke geitenkaas. Al ruim 40 jaar wordt er op deze boerderij verse geitenkaas gemaakt. Acht jaar geleden nam Winnie het stokje over van haar voorgangers. Sindsdien zet ze zich elke dag in om een product te maken waar ze trots op is.
Die trots proef je terug in elke hap. Winnie werkt met geiten van eigen bodem en volgt het hele proces van begin tot eind. Zo weet je precies waar je kaas vandaan komt en kun je rekenen op pure, eerlijke kwaliteit uit het Land van Cuijk.
Tijdens het Pluk & Oogstfeest op 5 oktober vertelt Winnie graag meer over het maakproces. Natuurlijk kun je ook haar geitenkaas proeven en mee naar huis nemen. Ontdek het verhaal achter De Meibloem en proef zelf het verschil!
Kom langs en beleef de smaak van Een Goei Leven!
Meer over het Pluk & Oogstfeest