Goei Leven
Heerlijk van Hier kookchallenge

Heerlijk van Hier kookchallenge

Quote? Quoter

The Young Talent Group vraagt inwoners van het land van Cuijk hun grenzen voor de verandering dichter bij huis te leggen. “Waarom zouden we groenten kopen die uit Chili of Spanje komen terwijl je hier in de buurt zoveel lekkers kunt krijgen. Ons streven is dat we het weer normaal vinden dat we ons voedsel zoveel mogelijk lokaal zoeken; In het seizoen en vers. Dat we weer een connectie krijgen met de seizoenen en met de boeren die ons dagelijkse bord met eten mogelijk maken. Dat is een ambitieus eind doel maar we zijn er van overtuigt dat dit de toekomst is.”

Een doel dat naadloos aansluit bij een Goei Leven. Daarom omarmen we dit project en geven het graag een podium.

Kookchallenge
Om daar te komen hebben ze een leuke uitdaging voor je. Trek er op uit in je eigen regio en maak een tof en creatief gerecht met alleen maar ingrediënten die hier lokaal worden geproduceerd. Een recept met minimale foodprint en maximale smaken van verse seizoensproducten. Het beste recept wordt beloond met een fijne prijs.

Daarnaast verzamelen ze zoveel mogelijk gegevens van lokale voedselproducenten waar jij je verse ingrediënten kunt kopen. Laat je inspireren en doe mee. Kijk op www.heerlijkvanhier.nl

  1. Meer informatie:
  2. Naam: Timmy Barten
  3. Young Talent Group 
  4. Email: info@heerlijkvanhier.nl
  5. Website: www.heerlijkvanhier.nl
  6. Facebook: www.facebook.com/heerlijkvanhier/