Goei Leven
Rondje Tongelaar

Rondje Tongelaar

Rondje Tongelaar in november: Gidswandeling 'Op zoek naar sporen van de das' met 'GoeiLeven'-soep.

Iedere vierde zondag van de maand vertrekt er om 10.00 uur een gratis wandeling met een deskundige gids op Landgoed Tongelaar. Daarna worden al uw vragen over flora en fauna beantwoord in het info-punt door een gastheer en/of gastvrouw van Brabants Landschap, van 12.00 tot 16.00 uur. Het thema is elke maand wisselend.

Sporen van de das

Dit keer gaan we op zoek naar sporen van de das. Van dit schuwe dier leven er wel 50 op landgoed Tongelaar. De das is een nachtdier dat zich niet snel laat zien. Maar zijn sporen wel! Trek je laarsjes maar aan en ga mee op pad met onze natuurgidsen. De wandeling vertrekt om 10 uur vanaf het kasteel. 

Bij de wandeling is “Een Goei Leven” - arrangement te gebruiken voor de liefhebbers; Soep van het Seizoen, zuurdesembrood van Teun "de Bakker van Hier" en koffie of thee voor € 6,- (normaal € 7,75). Je hoeft niet te reserveren voor de wandeling. Geef vooraf aan de gids door of je gebruik wil maken van de GoeiLeven-aanbieding. De wandeling zelf is gratis en ook voor kinderen goed te doen.

  1. ‘Rondje Tongelaar’: Op zoek naar sporen van de das
  2. Datum: Iedere vierde zondag van de maand 
  3. Tijd: Vanaf 10 uur  
  4. Locatie: Kasteel Tongelaar, Tongelaar 12 in Mill
  5. Kosten: Gratis  
  6. Na afloop een 'Goei Leven soep' met koffie of thee voor 6 euro 
  7. Meer informatie op de website van Kasteel Tongelaar