Goei Leven
Ons Verrassende Plattelandsrondje
Ons Verrassende Plattelandsrondje
Ons Verrassende Plattelandsrondje

Ons Verrassende Plattelandsrondje

Ervaar een Goei Leven in het Land van Cuijk tijdens Ons Verrassende Plattelandsrondje.Op 19 mei zetten 34 plattelandsbedrijven tussen 10 en 18 uur hun deuren wagenwijd open om bezoekers hartelijk te ontvangen. Er zijn 4 verrassende routes die bezoekers op de fiets, wandelend of met de auto langs deze gastvrije plattelandsbedrijven in het Land van Cuijk leiden. U kiest zelf waar u wilt afstappen. Kijk de koeien in de ogen, aai de lammetjes, knuffel de biggetjes, bewonder de paarden of zoek mee naar bijzondere dieren. Struin door de moestuin, boomgaard, wijngaard of langs de visvijver. Volg het Kabouterpad of wandel mee door De Vilt. Vaar op de Kraaijenbergse plassen of leef je uit tijdens een kookworkshop. Snuffel in een beeldentuin, bewonder schilderijen of geniet van livemuziek. En vergeet niet te proeven van al die lekkere streeklekkernijen. Op www.onsplattelandsrondje.nl ontdek je alles over de deelnemende bedrijven en activiteiten. De activiteiten zijn gratis, tenzij anders aangegeven.

Op basis van fietsknooppunten zijn er voor fietsers verschillende plattelandsroutes uitgestippeld langs de bedrijven. Ze variëren in lengte tussen de 30 tot 50 kilometer. De routes staan vermeld in een brochure en op www.onsplattelandsrondje.nl. Zondag 19 mei zijn ze uitgestippeld met behulp van de wit-groene bordjes van het fietsknooppuntensysteem. U kunt bij één van de deelnemende bedrijven parkeren en vanaf daar uw fietsroute starten. Je kunt de bedrijven (en activiteiten) ook bezoeken met de auto. Over het algemeen is bij alle bedrijven voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Gedurende het gehele jaar kunt u de routes volgen, houd hierbij rekening met de reguliere openingstijden en activiteiten, die voor elk bedrijf anders zijn. kijk hiervoor op de website van Platteland van Cuijk.

  1. Ons Verrassende Plattelandsrondje 
  2. Datum: zondag 19 mei 
  3. Tijd: Van 10 tot 18 uur  
  4. Locatie: Land van Cuijk 
  5. Entree: de activiteiten zijn gratis, tenzij anders aangegeven
  6. Kijk voor meer informatie op de website