Goei Leven
Maasheggen arrangement

Maasheggen arrangement

Maasheggen-arrangement
Kom mee vlechten! Combineer een lekker en actief weekend weg met een oud ambacht. Maak kennis met het vlechten en help op die manier een handje mee om dit unieke gebied in stand te houden. Onder leiding van deskundige instructeurs leert u tijdens de workshop over de geschiedenis van de Maasheggen, over vlechtheggen en de unieke natuur in het gebied. Na deze introductie maakt u kennis met dit ambacht door zelf aan de slag te gaan en uw stempel te drukken in de historie. Want aan het eind van de ochtend is er mede door uw toedoen een nieuw stuk Maasheg ontstaan en is uw werk onderdeel van een eeuwenoud gebied van vele kilometers heg. Wij zorgen voor de bijzondere culinaire aankleding en inspirerende locaties om te overnachten.

Hoe werkt het?
U kiest zelf een van de deelnemende verblijfsaccommodaties. Uw gastheer regelt alle praktische zaken. Het arrangement bestaat uit:

  • Twee overnachtingen.

  • Een uitgebreide introductie in de Maasheggen, inclusief wandeling/excursie.

  • Een workshop Maasheggenvlechten door ervaren instructeurs.

  • Een bijzondere Maasheggenlunch, verzorgd door De Meerstoel.

  • Een avontuurlijk Maasheggendiner op zaterdagavond.

  • Op zondag kunt u, indien gewenst, zelf het Land van Cuijk verkennen. U krijgt van ons een informatiepakket over onze mooie streek.

De workshop kent minimaal 4 en maximaal 20 deelnemers. Alle benodigde materialen worden verzorgd door de organisatie. U reist met eigen vervoer. Er is volop gratis parkeergelegenheid aanwezig.

Wanneer?
1 – 3 november 2019 
15 – 17 november 2019

Meer weten? 
www.dekemp-maasheggen.nl/arrangementen/