Goei Leven
Lezing: Natuur is normaal

Lezing: Natuur is normaal

Lezing: Ja Natuurlijk - Goei Leven Beleven Festival

Trudy Maassen, onderzoeksjournalist en amatuur bioloog verzorgd op vrijdag 28 juni 2019 om 14.00 uur de boeiende lezing: ‘NATUUR IS NORMAAL’ . Zij herinnert haar publiek eraan hoe belangrijk natuur voor ons allemaal is en toont prachtige beelden van natuur zoals wij die al bijna vergeten zijn.

Bomen en planten vormen de basis van het leven en het welzijn van dieren en mensen. Vroeger kende men nog de werking van de geneeskrachtige kruiden en waar deze te vinden waren. Nu is dat nog slechts voor een enkeling weggelegd. Heden ten dage zijn we veel van onze 'natuur' vergeten. Dat is jammer. Bomen worden gekapt en velden vol gif gespoten. Het is tijd voor een ommekeer. Gelukkig is er een nieuwe tendens gaande en zijn permacultuur, voedselbossen en biologische moestuinen weer in zwang en willen mensen weer echt voedsel op ons bord. We zijn er nog niet, maar deze lezing inspireert je vast om ook bij te dragen aan een natuurlijker leven.

Na de lezing kunt u een wandeling maken in het voedselbos van De Zoete Geest en leren over de principes van permacultuur.

Datum: vrijdag 28 juni 2019
Aanvang lezing: 14.00 (Inloop half uur van te voren)
Einde: 15.30 uur
Aanmelden via telefoonnummer: 06 40174029

www.zoetegeest.nl